Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Μετατίθενται 1.329 εκπαιδευτικοί στη Δευτεροβάθμια

Σε 1.329 ανέρχονται οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που μετατίθενται για το 2011-12. Ο συγκεκριμένος αριθμός αντιστοιχεί σε ποσοστό 8,41% των αιτήσεων που υποβλήθηκαν, οι οποίες ανήλθαν σε 15.799.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, οι μετατιθέμενοι οφείλουν να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην οποία ανήκει η περιοχή μετάθεσής τους, προκειμένου να πληροφορηθούν τα κενά στις σχολικές μονάδες και την προθεσμία υποβολής δήλωσης τοποθέτησης σε αυτές.
Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί μετά την ανακοίνωση της τοποθέτησής τους θα παρουσιαστούν για ανάληψη υπηρεσίας στις νέες τους θέσεις με τη λήξη του διδακτικού έτους. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και οι εκπαιδευτικοί των οποίων η απόσπαση λήγει στις 31-8-2011, συνεχιζομένης όμως της εν λόγω απόσπασης, μέχρι τη λήξη της.
Εξαιρούνται όσοι από τους μετατιθέμενους εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στη διαδικασία των εξετάσεων, οι οποίοι οφείλουν να παρουσιαστούν εντός εύλογου χρόνου μετά την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους και οπωσδήποτε εντός του μηνός Ιουλίου 2011.
Όσον αφορά στους διευθυντές και τους υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, καθώς και τους διευθυντές Διευθύνσεων και τους προϊσταμένους Γραφείων Εκπαίδευσης, αυτοί αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Δείτε τους πίνακες με τα ονόματα των εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας που μετατίθενται, κατεβάζοντας το αρχείο σε μορφή pdf από τη στήλη δεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.