Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Β' ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ 15o ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΟΛΜΕ

Την Πέμπτη 5 Μαΐου 2011 και ώρα 10 π.μ θα γίνει η τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση για την εκλογή των αντιπροσώπων μας στο 15οΣυνέδριο της ΟΛΜΕ.  Η Γ.Σ θα γίνει στο 9Ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (Ιερά οδός και Ψαρών). Για την πραγματοποίηση της Γ.Σ θα δοθεί ελεύθερη μέρα σύμφωνα με το νόμο 1264/82

Την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 θα γίνουν οι εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ, στα Γραφεία της ΕΛΜΕ (Μοσχονησίων 23  Αιγάλεω, κτίριο των 1ου- 8ου Γυμνασίων Αιγάλεω)  από τις 8πμ έως τις 8 μ.μ.

Δικαίωμα ψήφου:

Οι αναπληρωτές, οι ΑΜΩ και οι ωρομίσθιοι έχουν πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα («εκλέγειν» και «εκλέγεσθαι») στις εκλογές για ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ.
Οι αποσπασμένοι συνάδελφοι σε υπηρεσίες εκτός δευτεροβάθμιας όπως π.χ. ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΙΔΕΚΕ, ΠΕΚ, ΓΑΚ, Βιβλιοθήκες, κ.λπ. διατηρούν το δικαίωμα «εκλέγειν και εκλέγεσθαι» κατά τη διάρκεια της απόσπασής τους και ψηφίζουν στις οργανικές τους θέσεις.
Ειδικότερα για τους συναδέλφους που έχουν διατεθεί ολικά στην Α/βάθμια Εκπ/ση και εφόσον δεν έχουν ήδη εγγραφεί σε ΕΛΜΕ, μπορούν να εγγράφονται και ναψηφίζουν στην ΕΛΜΕ στην οποία χωροταξικά ανήκει το δημοτικό σχολείο που υπηρετούν.       
Δεν έχουν δικαίωμα ψήφου οι συνάδελφοι που ψήφισαν στις εκλογές των «ΕΛΤΕΕ».
Με βάση το συνολικό αριθμό των μελών που θα ψηφίσουν υπολογίζεται και ο αριθμός των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ στο Συνέδριο. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή των συναδέλφων στις εκλογές.

           Για το Δ.Σ της ΕΛΜΕ

           ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΚΟΡΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.