Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΣΕΑΕ: Πληρωμή εκπαιδευτικών Δημοσίων IEK

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)
Τηλ. 6950311149
http://seae.forumgreek.com/
e-mail: somatio_orom_anapl@yahoo.gr

Θέμα: «Πληρωμή εκπαιδευτικών Δημοσίων IEK»
Την Τρίτη 10 Μάη 2011, υλοποιώντας την απόφαση που πάρθηκε στη συνέλευση του ΣΕΑΕ, εκπαιδευτικοί των Δ.Ι.Ε.Κ. πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Μετά από απαίτηση του Σωματείου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δια Βίου Μάθησης κ. Μπάκα και τον σύμβουλο της Αναπληρώτριας Υπουργού, κ. Κριονίδη. Από τη συνάντηση πήραμε τις κάτωθι προφορικές απαντήσεις: ·          
Στο  θέμα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων 2008-10, ο κ. Μπάκας δήλωσε ότι τέλη Μάη θα αρχίσουν οι πληρωμές σε ορισμένα ΙΕΚ που έχουν γίνει οι έλεγχοι και ότι αναμένεται να ολοκληρωθούν τέλη Ιουλίου. Για άλλη μία φορά, παρά τις πιέσεις του Σωματείου, δεν υπήρχε ρητή δέσμευση για όσα μας δήλωσε. Ζητήσαμε από το υπουργείο να εκδώσει άμεσα δελτίο τύπου που να πιστοποιεί την παραπάνω δέσμευση, διαφορετικά είναι προφανές ότι πρόκειται πάλι για αόριστες υποσχέσεις, που στόχο έχουν να καθησυχάσουν τους εκπαιδευτές και να τους αποτρέψουν από την απόφασή τους για απεργία διαρκείας μέσα στις εξετάσεις.         
Οι συμβάσεις εργασίας για το τρέχον εξάμηνο που θα έπρεπε να έχουν κατατεθεί από τον Ιανουάριο θα σταλούν ηλεκτρονικά για υπογραφή στα τέλη Μάη. ·        
Η καταβολή των δεδουλευμένων για το τρέχον εξάμηνο θα γίνει σύμφωνα με το εξής χρονοδιάγραμμα:
- Μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πληρωθούν ο Γενάρης και ο Φλεβάρης.
- Τον Μάη θα πληρωθούν ο Μάρτης και ο Απρίλης.
- Τέλη Ιούλη θα πληρωθούν ο Μάης και ο Ιούνης.
Θεωρούμε απαράδεκτο να δουλεύουμε χωρίς συμβάσεις και διατηρούμε βάσιμες επιφυλάξεις για την εφαρμογή των παραπάνω. Ποτέ τους δεν δεσμεύτηκαν εγγράφως, ενώ όσες φορές το έκαναν μετά από λίγο διαψεύδονται. Ανησυχούμε επίσης ιδιαιτέρως για το πέρασμα των ΙΕΚ στις Περιφέρειες, αφού από τα λεγόμενα τους φαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένα σχέδιο προς όφελος των σπουδαστών και...............
 των εκπαιδευτικών μιας και όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, έχουν σκοπό να καταργηθούν αρκετές ειδικότητες. Το μόνο σχέδιο που φαίνεται να υπάρχει είναι η διάλυση του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της εκπαίδευσης, μιας και οι Περιφέρειες δεν διαθέτουν τα απαραίτητα κονδύλια. Η νέα συνάντηση που μας ζητήθηκε από τον κ Μπάκα για τις 24 Μαΐου ώστε να συζητηθεί το θέμα τις λειτουργίας των ΙΕΚ και της διαφάνειας των προσλήψεων, ξεκαθαρίσαμε ότι  θα γίνει μόνο σε περίπτωση που  το υπουργείο προχωρήσει στην τήρηση των δεσμεύσεων του για καταβολή των δεδουλευμένων, διαφορετικά καμία άλλη συζήτηση δεν έχει νόημα.
Με βάση τη συνεχιζόμενη προκλητική στάση από την πλευρά του υπουργείου αλλά και την αγανάκτηση που δικαιολογημένα ξεχειλίζει, αποφασίζουμε να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας και να εντείνουμε τις προσπάθειες μας στην κατεύθυνση που έχουμε ως τώρα χαράξει (συνεχείς παρεμβάσεις ενημέρωσης, παραστάσεις διαμαρτυρίας, απεργίες)  και να προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Το κάλεσμά μας απευθύνεται προς όλους τους συναδέλφους αλλά και προς τους σπουδαστές μας που αγωνιούν και αγωνίζονται καθημερινά στις αίθουσες μαζί μας.
α) Παρεμβάσεις ενημέρωσης των συναδέλφων στα δημόσια ΙΕΚ αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
Δευτέρα 16/05  ΔΙΕΚ  Αγ. Αναργύρων, Σίνδου, Εύοσμου
Τρίτη 17/05 Σιβιτανίδειος , ΔΙΕΚ Γλυφάδας, Τριανδρίας
Τετάρτη 18/05 ΔΙΕΚ Κορυδαλλού, Επανομής, Θέρμης, Θεσσαλονίκης 1,
Πέμπτη 19/05 ΔΙΕΚ Γαλατσίου, Νεάπολης,
β) Νέες γενικές συνελεύσεις σε Αθήνα ( Εργατικό Κέντρο Αθήνας 3ης Σεπτεμβρίου   & Μάρνης) και Θεσσαλονίκη την Κυριακή 22 Μάη.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να γραφτούν στο Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών και να συμμετέχουν στον αγώνα που δίνει ώστε να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα. Για αυτό την Κυριακή 22 Μάη θα αποφασιστούν οι δράσεις του Σωματείου για την κλιμάκωση του αγώνα και μια πρώτη συζήτηση του πλαισίου λειτουργίας των ΙΕΚ στη βάση της πρότασης του ΣΕΑΕ.
Επίσης καλούμε τους συναδέλφους να συμπληρώσουν την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση μαζικών αγωγών, που θα βρουν στο site του Σωματείου (http://seae.terapad.com) Διευκρινίζουμε ότι η συμπλήρωση της δεν συνεπάγεται καμία δέσμευση.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
-   Να αρχίσει άμεσα η καταβολή των χρεών του ΟΕΕΚ από το 2008 προς τους εκπαιδευτικούς, χωρίς την παράνομη παρακράτηση του 20% που αποφάσισε μονομερώς το υπουργείο για το 2010.
-   Να καταβληθούν οι αποδοχές του τρέχοντος εξαμήνου στους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς των δημόσιων ΙΕΚ από το ΙΔΕΚΕ που έχει αναλάβει και την εποπτεία των ΙΕΚ μετά την διάλυση του ΟΕΕΚ.
-   Να δοθεί στην δημοσιότητα ο οικονομικός απολογισμός του ΟΕΕΚ ώστε να φανεί που κατασπαταλήθηκαν τα δεκάδες εκατομμύρια που εισέπραξε ο οργανισμός από ευρωπαϊκά κονδύλια αλλά και από  τα δίδακτρα των σπουδαστών.
-   Να αλλάξει το πελατειακό σύστημα προσλήψεων στα δημόσια ΙΕΚ και να
γίνει συζήτηση πάνω στο πλαίσιο λειτουργίας που έχει θέσει το Σωματείο
μας.

2 σχόλια:

  1. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ Ακούμε συνεχώς για κλέφτες,απατεώνες γιατί κανείς δημοσιογράφος δεν έχει το θάρρος να βγάλει τα άπλυτα του ΟΕΕΚ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 26/2-11-2010 ΟΠΟΥ ΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚ.2010 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘ? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΙΟ 2011 ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΕΚ ΟΠΩΣ 2ΛΑΡΙΣΑ,2ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΚΗΦΙΣΣΙΑΣ,ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΑΙΓΑΛΕΩ,ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ,ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ,ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ,ΚΕΡΚΥΡΑΣ,ΣΠΑΡΤΗΣ,ΕΥΟΣΜΟΥ Κ.Α... ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΝ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΓΓΕΛΑΚΗ 2107289763, ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ 34.000.000 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΝΟΕΜ2008 ΑΠΟ ΤΟ Γ ΚΠΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΤΑΡΑ(ήταν αποσπασμένη στον οεεκ με πτυχίο γεωπονίας και βρισκόταν στην καρέκλα δ/ντη οικονομικού πήρε μετάθεση στα ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ),ΒΟΥΡΒΑΧΑΚΗΣ,ΚΟΤΟΓΟΛΑΣ,ΣΤΡΑΤΟΥ,ΚΑΡΤΣΙΩΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΜΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΙΕΚ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΛΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΔΕ ?ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ.ΜΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΥΡΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΙΕΚ?ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΤΥΧΙΟ & ΠΙΣΤΟΠΟΗΣΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΑΘΗΜΑ? ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ,ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επικοινωνήσαμε άπειρες φορές με το γραφείο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΡΥΟΝΙΔΗ2103442742ΚΑΝΑΚΗ2103442811 ΚΑΛΤΣΑ2102709032 ,ΜΠΑΖΟΥΛΗ 2102709014ενώ η επίτροπος Καρνταση 2102792089 και στο γραμματέα του υπεθ 2103443534,2103443537 έχει υπογράψει τα χρηματικά εντάλματα ο πρώην οεεκ δεν τα στέλνει στην ΚΑΝΑΚΗ στο υπεθ για πληρωμές έχουν γίνει καταγγελίες σε επιθεώρηση εργασιας και εισαγγελία ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ όλο ερωτήσεις στην Βουλή διαβάζουμε για το ζήτημα και κανείς δεν πράττει το σωστό.Εξάλλου εμείς δεν είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι ούτε έχουμε άλλη βασική εργασία είμαστε άνθρωποι με μεταπτυχιακά που μας έφαγε η ανεργία ούτε ζητήσαμε ρουσφέτια
    ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
    ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ,ΕΛΕΝΗ ΨΑΘΑ,ΕΙΡΗΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΕΙΡΗΝΗ ΓΕΡΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ ΤΡΙΚΑΛΙΔΗ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ,ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΡΑΙΝΔΡΟΥ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΟΥΚΟΥΤΗ,ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ,ΜΥΡΩΠΗ ΣΙΑΤΗΡΗ,ΚΩΝ/ΝΑΣ ΛΙΑΜΗ,ΚΩΝ/ΝΑΣ ΤΡΟΥΣΙΩΤΗ,ΣΤ ΚΙΚΙΛΙΑ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΑΥΡΟΓΕΝΗ,ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΚΙΡΛΕΜΗ,ΘΩΜΑ ΚΑΝΤΕΡΕ,ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ,ΣΩΤΗΡΗ ΜΠΟΥΣΔΡΑ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΖΑΧΟΥ,ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ,ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ,ΠΑΥΛΟΥ ΓΟΥΝΑΡΗ,ΣΟΦΙΑ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ,ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΙΜΗΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΦΟΚΩΣΤΑ,ΓΙΩΡΓΟ ΡΕΤΣΑ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΑΡΚΑΣΗ,ΕΛΕΝΗ ΓΑΤΣΗ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΕΛΗ,ΜΥΡΤΩ ΣΟΥΡΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ,ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ,ΟΛΓΑ ΠΑΠΑΤΖΙΤΖΕ,ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΡΟΥΔΑΚΗ,ΜΑΡΙΑ ΕΓΓΛΕΖΟΥ,ΜΟΣΧΩ ΔΟΥΖΙΝΑ,ΙΩΑΝΝΗ ΠΟΛΙΤΗ,ΕΥΑΝΘΙΑ ΚΙΜΕΡΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΠΑ,ΑΝΝΑ ΠΡΑΠΙΓΚΑ,ΕΛΠΙΝΙΚΗ ΚΗΠΟΥΡΟΥ,ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΟΜΠΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΑΛΣΑΜΗ,ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΒΡΑΚΑ,ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΚΟΤΣΗ,ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΔΗ,ΑΝΝΑ ΨΑΡΑΚΗ,ΓΕΩΡΓΟ ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ,ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΤΣΕΛΕΝΤΑΚΗ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΡΗΣΤΑΚΗ,ΜΙΝΩΑ ΔΑΜΙΑΝΑΚΗ,ΦΙΛΙΑ ΓΙΑΛΑΤΑΚΗ,ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΖΙΚΑ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΤΖΗ,ΜΑΡΘΑ ΑΡΤΑΠΥΡΙΔΟΥ,ΚΑΤΙΝΑ ΨΥΡΟΓΙΑΝΝΓ,ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΗΓΑΝΗ,ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΛΚΑ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΒΟΡΥΛΛΑ,ΚΩΝ/ΝΟΥ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ,ΝΙΚΟΛΑΟ ΒΕΙΣΑΚΗ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΜΑΛΙΦΟΥΚΑ,ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΤΣΑΒΔΑΡΗ,ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΕΦΕΡΙΑΔΗ,ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΑΝΔΑΛΑΚΗ,ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΚΟΥΤΣΟΥΔΗ,ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΕΝΗ,ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΥΛΩΝΑΚΗ,ΚΟΚΟΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΕΣΠΟΥ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΘΥΜΟΓΛΟΥ,ΟΛΓΑ ΚΑΤΣΑΒΕΛΗ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΠΑ,ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΟΥΣΙΔΟΥ,ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΝΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.