Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Το Δελτίο τύπου της σύσκεψης για τις συγχωνεύσεις -καταργήσεις σχολικών μονάδων στο Αιγάλεω.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ
        Σε κοινή Σύσκεψη που έγινε στις 31-5-11, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγάλεω, η Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και η Ένωση Γονέων Αιγάλεω αποφασίσαμε να μην παραδώσουμε τα σχολεία που συγχωνεύονται και υποβαθμίζονται στο Αιγάλεω. Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα προβούμε στις εξής ενέργειες:

α) Θα κάνουμε από κοινού ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Γ΄Αθήνας.

β) Θα παραβρεθούμε ΟΛΟΙ στην επόμενη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας  και θα ξαναθέσουμε τα προβλήματα που δημιουργούνται με τις συγχωνεύσεις. Θυμίζουμε ότι παρόλο που ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο έχει τοποθετηθεί ΚΑΤΑ των ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ, μέχρι τώρα, ο Δήμος Αιγάλεω δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια για να αποτρέψει τις συγχωνεύσεις.

γ) Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους Μαζικούς φορείς, το Δήμο Αιγάλεω, τις δημοτικές παρατάξεις, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς, τους εργαζόμενους να σταθούν στο πλευρό μας στο δύσκολο αυτό αγώνα που δίνουμε. Δηλώνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα παραδώσουμε τα σχολεία μας διότι πιστεύουμε πως αυτό θα έχει αρνητικές συνέπειες για τη μόρφωση των παιδιών μας.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


- ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΙΓΑΛΕΩ
                       -       Β΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
                          -      ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.