Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου των υποψηφίων Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Β΄) και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄) για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κατά το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 15 Ιουνίου 2011.

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων σχεδίασε και υλοποιεί φέτος για πρώτη φορά την ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου. Με τη νέα εφαρμογή, οι υποψήφιοι για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μπορούν να επεξεργαστούν και να υποβάλουν οριστικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, μέσω διαδικτύου από το σπίτι ή το σχολείο τους. Μπορούν παράλληλα να ενημερώνονται σε κάθε βήμα για τη διαδικασία και τη νομοθεσία, με οδηγίες και πληροφορίες που θα βρίσκουν στην εφαρμογή. Τα σχετικά με το νέο τρόπο υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου αναλύονται στη συνέχεια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.