Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Το Σ.Ε.Α.Ε ζητά την επέκταση του μεταβατικού σταδίου και μαζικούς διορισμούς

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)
Τηλ. 6950311149
Website:
http://seae.terapad.com
e-mail: somatio_orom_anapl@yahoo.gr

ΘΕΜΑ:  «Επέκταση μεταβατικού σταδίου»
 
 Η εκπνοή της, υπερβολικά μικρής, μεταβατικής περιόδου των δυο ετών, που ορίζεται από το ν. 3848 και εκπνέει φέτος, καθώς και η δραματική μείωση των διορισμών είχε ως αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που ήταν εγγεγραμμένοι στον ενιαίο πίνακα διορισμών και προσδοκούσαν την πρόσληψη τους μέσα από αυτόν, να μείνουν τελικά εκτός σχολείου.

Το ΣΕΑΕ από την πρώτη μέρα της διαβούλευσης και μέχρι σήμερα καταγγέλλει το.......
 νέο σύστημα προσλήψεων που απαξιώνει πλήρως την εργασιακή και διδακτική εμπειρία των εκπαιδευτικών και ζητά την επέκταση του μεταβατικού σταδίου και μαζικούς διορισμούς από τους υπάρχοντες πίνακες.

Εκφράζοντας την επιθυμία χιλιάδων αδιόριστων εκπαιδευτικών που στηρίζουν την Δημόσια Εκπαίδευση εδώ και χρόνια, ζητούμε από την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας να προχωρήσει στην υλοποίηση του αιτήματός μας για επέκταση του μεταβατικού σταδίου όπως προβλέπεται από το αρ. 9 παρ.1 και με μαζικούς διορισμούς να καλύψει τα αυξημένα κενά που υπάρχουν σταματώντας την πολιτική των συγχωνεύσεων και καταργήσεων μαθημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.