Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Νέος πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ ο Κ. Τσικρικάς

Δεκτή η παραίτηση Παπασπύρου απο την ΕΕ του Γεν. Συμβουλίου. 
Δεκτή έγινε η παραίτηση του προέδρου της ΑΔΕΔΥ, Σπύρου Παπασπύρου από την εκτελεστική γραμματεία του συνδικαλιστικού οργάνου.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κ. Παπασπύρος τόνισε ότι είχε προαναγγείλει την απόφασή του από το Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, τον Δεκέμβριο του 2010.
«Επειδή υπήρχαν ανοιχτά τα μισθολογικά ζητήματα παρέμεινα. Έχω υπερβεί όμως τα προσωπικά μου όρια» ανέφερε ο κ. Παπασπύρος.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο να πολιτευθεί ο ίδιος απάντησε ότι «ανεξάρτητα από τι γράφτηκε, αν το ψάξετε καλά θα δείτε ότι δυο-τρεις φορές που υπήρξε η δυνατότητα να εμπλακώ στην πολιτική, τις είχα απορρίψει».

Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα αναπληρωτής, Κώστας Τσικρικάς. Ο κ. Τσικρικάς προέρχεται από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδος ΔΟΕ. Κατείχε από τον Ιανουάριο του 2011 έως σήμερα τη θέση του Α' αντιπροέδρου της ΑΔΕΔΥ και έχει πλούσια συνδικαλιστική δράση. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Γ. Σεφέρης», μέλος του Γ.Σ. της ΑΔΕΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.