Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Φθιώτιδα : Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ "έκραξε" τον Σπ.Παπασπύρου σε ψαροταβέρνα

Οπως γράφει το LamiaReport ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρου έτρωγε με την παρέα του το μεσημέρι της Κυριακής σε γνωστή ψαροταβέρνα στην Παραλία Ραχών του Δήμου Στυλίδας....
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο LamiaReport αυτόπτης μάρτυρας, τον πλησίασε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και περιφερειακός σύμβουλος και του είπε: "Συντροφάκο δεν επιτρέπεται εσύ να βρίσκεσαι εδώ, να τρως ψαράκι με την παρέα σου, δίπλα στη θάλασσα, μετά τα μέτρα για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, γιατί έχεις ευθύνη κι εσύ. Ο εργατοπατερισμός και η διαπλοκή...τέλος!"

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ δεν πρόλαβε να απαντήσει και κοιτούσε αμήχανα τον "σύντροφο" ενώ απομακρυνόταν από το τραπέζι του...

Ο κ. Σπ.Παπασπύρου σύμφωνα με πληροφορίες συνέτρωγε με τον κ. Σεραφείμ Λιάπη, υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. στην Ευρυτανία, πρώην υποδιοικητή του ΙΚΑ και εξάδελφο του Υπουργού Μιχάλη Λιάπη και ακόμη ένα άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.