Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΣΗ & ΕΔΕ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΕΤΡΑΣ ΛΕΣΒΟΥ


ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ.
Μήνυση κατά των συλλόγων διδασκόντων υπέβαλε ο δήμαρχος Πέτρας κ. Αλατζάς, επειδή οι παραπάνω την ημέρα της τοπικής εθνικής γιορτής (για την απελευθέρωση του νησιού από τους Τούρκους στις 6 Δεκέμβρη το 1912), δεν παρευρέθησαν στην εκκλησία, ούτε σαν σχολεία ούτε απέστειλαν τις σημαίες τους.
Για τον λόγο αυτό ο προσβεβλημένος, "πατριώτης δήμαρχος", θεώρησε καλό να τους μηνύσει και να ζητήσει έτσι την ένορκη διοικητική τους εξέταση, η οποία ήδη διεξάγεται...
Το αποκορύφωμα φυσικά της γελοιότητας είναι ότι, το θέμα έφτασε στη βουλή, ως επερώτηση των βουλευτών, Αθανάσιου Πλεύρη κ Άδωνη Γεωργιάδη. "Γνωρίζετε αν καθηγητές ή εξωσχολικά άτομα, ανάγκασαν τους μαθητές, να συμμετάσχουν την ίδια ημέρα (6/12/2010) σε άλλου είδους εκδηλώσεις η συγκεντρώσεις, με πολιτικό περιεχόμενο;"
ATHENS INDYMEDIA

ΠΡΕΖΑ TV
24-12-2010
Προφανώς η τελευταία παράγραφος είναι και το κατηγορητήριο στους εκπαιδευτικούς συμπληρώνουμε εμείς. Και που είστε ακόμα όταν πάρουν μπροστά τα όργανα του «Καλλικράτη» τι έχει να γίνει... Ο κάθε «ελληναράς» θα ξιφουλκεί πάνω στο «σώμα» της εκπαιδευτικής κοινότητας!
Μήπως πρέπει να απαντήσουν τα συνδικαλιστικά όργανα και η δημοκρατική τοπική κοινωνία της Λέσβου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.