Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με την κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής

Σχετικά με την κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής
Σήμερα, μετά τις προγραμματισμένες διαμαρτυρίες της ΟΛΜΕ στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της χώρας, μερίδα συνδικαλιστών της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ, αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, παρότρυναν μαθητές να καταλάβουν την Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και να προβούν σε βίαιες ενέργειες, καταστροφές, βανδαλισμούς και υβριστικά συνθήματα, φθάνοντας μάλιστα στο σημείο να προαναγγέλλουν και να απειλούν με επεισόδια στη μαθητική παρέλαση της 24ης Μαρτίου.
Το Υπουργείο Παιδείας καταδικάζει τον προπηλακισμό του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής,  τη βίαιη κατάληψη της Περιφερειακής Διεύθυνσης, τους βανδαλισμούς και τις ύβρεις από κάποιους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς.
Οι γνωστοί συνδικαλιστές των Αριστερών Συσπειρώσεων συμπεριφέρονται με τρόπο που δεν συνάδει με τον κοινωνικό ρόλο και την αποστολή των εκπαιδευτικών.
Είναι σαφές ότι μια ισχνή  μειοψηφία εκπαιδευτικών δεν μπορεί να διασύρει με τέτοιου είδους ενέργειες ολόκληρο τον εκπαιδευτικό κόσμο και να δημιουργεί τραγικά πρότυπα για τα παιδιά. Περιμένουμε  την επίσημη θέση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.