Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Σ.Ε.Α.Ε: ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Σ.Ε.Α.Ε (ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ - ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ)
Τηλ. 6950311149
Website:
http://seae.terapad.com
e-mail: somatio_orom_anapl@yahoo.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ:

1.    Τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες στην WIND που αγωνίζονται ενάντια στο πογκρόμ απολύσεων
2.    Το επιχειρησιακό τους Σωματείο, το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΙΜ HELLAS (Wind)

Οι εργαζόμενοι στην εταιρία κινητής τηλεφωνία WIND έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες αντιμέτωποι με σειρά απολύσεων.
Η διοίκηση της WIND, επιχειρεί προκλητικά να μειώσει το κόστος εργασίας, αντιμετωπίζοντας τους εργαζόμενους, τις οικογένειες και τις ανάγκες τους ως νούμερα, που πρέπει να περικόψει.
Είναι η ίδια επίθεση που γίνεται ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους, με την πολιτική της κυβέρνησης και των απανωτών Μνημονίων.
Ως Σωματείο (ΣΕΑΕ Ωρομισθίων-Αναπληρωτών) συμπαραστεκόμαστε, υλικά και ηθικά, στον δίκαιο αγώνα των συναδέλφων μας στην Wind, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η δική τους νίκη θα είναι και δική μας νίκη.
Καλούμε κάθε συναδέλφισσα και συνάδελφο του Σωματείου μας  να συμμετέχουμε ως αλληλέγγυοι, στις απεργιακές ή άλλες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Wind.
Καταγγέλλουμε   την εργοδοσία της εταιρείας, το πογκρόμ απολύσεων στο οποίο έχει προχωρήσει και απαιτούμε την ανάκληση των απολύσεων.
Με την αλληλεγγύη και την συλλογικότητα υψώνουμε τείχη προστασίας γύρω από τα δικαιώματά μας και σπάμε την εργοδοτική τρομοκρατία.
Με ενότητα και αγώνα υπερασπίζουμε το δικαίωμα στη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.