Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Σχετικά με τις παροχές σίτησης και στέγασης στους φοιτητές

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
-----
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
-----
Ταχ. Δ/νση: Α. Παπανδρέου 37
Τ.Κ. – Πόλη: 15180 - Μαρούσι
Ιστοσελίδα: www.minedu.gov.gr
E-mail: press@minedu.gov.gr

Ανακοίνωση Τύπου                                            
Διασφαλίζεται η συνέχιση και αναβάθμιση των παροχών σίτισης και στέγασης στους φοιτητές
Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, επεξεργάζεται ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό αναφορικά με τη λειτουργία των φοιτητικών εστιών, με στόχο την αρτιότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης και σίτισης των φοιτητών.
Οι αρμόδιες διευθύνσεις υλοποιούν, ήδη, όλες τις ενέργειες που διασφαλίζουν και για την επόμενη χρονιά την παροχή υπηρεσιών σίτισης και στέγασης στους φοιτητές μας.
Ήδη, από την προηγούμενη χρονιά βελτιώθηκαν οι παροχές σε επίπεδο σίτισης και ταυτόχρονα επανασχεδιάστηκε  και υλοποιήθηκε μια σειρά ουσιαστικών παρεμβάσεων τεχνικού χαρακτήρα σε Εστίες. Οι Εστίες λειτουργούν με βάση εσωτερικό κανονισμό, ο οποίος συμφωνείται με τα αντίστοιχα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.
Με βάσει τα ανωτέρω διασφαλίζεται η συνέχιση και αναβάθμιση των παροχών σίτισης και στέγασης στους φοιτητές.
Είναι προφανές ότι τηρούνται και θα τηρούνται όλες οι υποχρεώσεις έναντι της φοιτητικής νεολαίας, όπως αυτές προκύπτουν από τους σχετικούς νόμους και συμβάσεις.
04/07/2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.