Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΠΑΙΔΕΙΑ​Σ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΑΛΟΥΜ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ (Του Αιρετού Τάσου Μεντάκη)

Μ Ε Ν Τ Α Κ Η Σ  Τ Α Σ Ο Σ
 ΑΙΡΕΤΟΣ Π.Υ.Σ.Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ
     Τηλ.: 6944 605921 - 210 4206111
    Ε-mail.: amentakis@hotmail.com
                   taso_24@otenet.gr
            Πειραιάς 1-9-2011
       Συνάδελφοι
       Καλή σχολική χρονιά με υγεία και ευτυχία.
      Αυτά που συμβαίνουν φέτος, σχετικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές των συναδέλφων μας, είναι πρωτοφανή για το χώρο της εκπαίδευσης
       Για την καθυστέρηση των υπηρεσιακών μεταβολών την αποκλειστική ευθύνη την  έχει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αφού αποψίλωσε τα Γραφεία και τις Διευθύνσεις από προσωπικό “πετυχαίνοντας” με τις παραλήψεις της οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ να ανακοινωθούν πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, ακόμα δε και από τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων.
       Αυτό δημιούργησε τεράστια προβλήματα τόσο σε συναδέλφους που έμαθαν, μια μέρα πριν ανοίξουν τα σχολεία σε ποια πόλη θα εργάζονται, όσο και στους συναδέλφους που είχαν ζητήσει να μετακινηθούν εντός των ΠΥΣΠΕ, γιατί όπως είναι γνωστό προηγούνται οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ και ακολουθούν οι υπόλοιπες υπηρεσιακές μεταβολές.
       Καταγγέλλω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πολιτική ηγεσία του......
 Υπουργείου Παιδείας, που φροντίζει καθημερινά να μειώνει τους μισθούς μας και τις συντάξεις μας, να διορίζει ελάχιστους εκπαιδευτικούς, να καταργεί κάθε εργασιακό δικαίωμα και να ξεπουλά το δημόσιο πλούτο της χώρας.
       Υ.Γ. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπηρεσιακού Συμβουλίου σας ενημερώνω ότι οι τοποθετήσεις των συναδέλφων που ήρθαν από άλλα ΠΥΣΠΕ και των συναδέλφων που έχουν ζητήσει απόσπαση εντός ΠΥΣΠΕ Πειραιά θα πραγματοποιηθούν στις 8 ή 9 Σεπτεμβρίου.
       Θα προηγηθούν οι τοποθετήσεις των λειτουργικά υπεράριθμων και αυτών που είχαν μείνει στη Διάθεση του ΠΥΣΠΕ στις 6 ή 7 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.