Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση των Παρεμβάσεω​ν Π.Ε. για την εισβολή των ΜΑΤ στο Κτίριο της ΔΕΗ στο Χολαργό


www.paremvasis.gr                                                                          24-11-2011
Οι κεφαλικοί φόροι και τα χαράτσια δεν θα περάσουν!!!!
Η τρομοκρατία δε μας πτοεί!
Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου, των τραπεζιτών και της απεχθούς δανειακής σύμβασης δείχνει  για μια ακόμη φορά το πραγματικό της πρόσωπο. Με την επέμβαση των ΜΑΤ στο κτίριο του Κέντρου Έκδοσης Διακοπών Ρεύματος και στην κατάληψη  που πραγματοποιεί η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ υποστηριζόμενη  από εκατοντάδες  εργαζόμενους  από όλη την Αθήνα.
Η κατάληψη του Κέντρου και οι άλλες ανάλογες κινητοποιήσεις εκφράζουν την οργή και την αγανάκτηση του κόσμου της εργασίας  ενάντια στα χαράτσια και γενικότερα στο σφαγείο ΕΕ – ΔΝΤ – κεφαλαίου. Αποτυπώνουν επίσης την απόφαση να μην περάσουν τα χαράτσια και τα αντιλαϊκά μέτρα, να ανατραπούν με αποφασιστικούς αγώνες, με .....
 καταλήψεις, απεργίες, διαδηλώσεις.
Ο αυταρχισμός και η καταστολή είναι απαραίτητος όρος για να εφαρμόσουν την αντιλαϊκή και αντεργατική τους πολιτική. Η αστυνομοκρατία και η τρομοκρατία, ο εκφοβισμός και ο εκβιασμός της εργαζόμενης πλειοψηφίας είναι αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, του ΔΝΤ, της Ε.Ε. και της ΤΡΟΪΚΑ.  Είναι η χούντα της συγκυβέρνησης που θέλει να υπογράψει την νέα απεχθή δανειακή σύμβαση, να ψηφίσει τον προϋπολογισμό της κοινωνικής βαρβαρότητας. Είναι η χούντα της συγκυβέρνησης, των αγορών, των τραπεζών που στέλνει σήμερα τα ΜΑΤ στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΗ όπως και στις 19 και 20 Οκτώβρη, αιματοκύλησε και προσπάθησε να διαλύσει τις  μεγαλειώδεις απεργιακές συγκεντρώσεις εκατοντάδων χιλιάδων απεργών.
Δηλώνουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο που οι εκφοβισμοί, οι εκβιασμοί, η τρομοκρατία, η καταστολή δεν μας πτοούν. Η εργαζόμενη πλειοψηφία συνεχίζει τη πάλη της ενάντια στα χαράτσια, ενάντια στη χούντα Συγκυβέρνησης-Ε.Ε. – ΔΝΤ- Κεφαλαίου. Η εργαζόμενη πλειοψηφία συνεχίζει την πάλη της για να φύγουν όλοι.
Ο αυταρχισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσουν
Να πέσει τώρα η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου και της απεχθούς δανειακής σύμβασης.
Άρνηση διαγραφή του χρέους τώρα!! 
Δεν πληρώνουμε κανένα χαράτσι.
Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες εργαζόμενοι της ΔΕΗ

ανεξάρτητες αυτόνομες αγωνιστικές ριζοσπαστικές
           ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΚΙΝΗΣΕΙΣ  ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ Π.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.