Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης της ΠΟΣΔΕΠ

Ανανεώθηκε η θητεία της πλειοψηφίας των δυνάμεων που βρίσκονται στην ηγεσία της Ομοσπονδίας των Καθηγητών Πανεπιστημίου (ΠΟΣΔΕΠ), σύμφωνα με τα αποτελέσματα που βγήκαν αργά απόψε, στο τέλος των εργασιών του 10ου συνεδρίου του κλάδου.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα : Η Κίνηση Πανεπιστημιακών (ΚΙΠΑΝ) πήρε 8 έδρες, η "Συσπείρωση" 6 έδρες, η "Αριστερή Μεταρρύθμιση" (ΑΡ.ΜΕ) 5 έδρες, η Ανεξάρτητη συνδικαλιστική Κίνηση Επιστημόνων Υγείας (ΑΣΚΕΥ) 5 έδρες, το "Δίκτυο" 3 έδρες, η Δημοκρατική Πανεπιστημιακή Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) 3 έδρες, μία Ανεξάρτητη Κίνηση της φιλοσοφικής σχολής μία έδρα, μία επίσης Ανεξάρτητη Κίνηση του Ε.Μ. Πολυτεχνείου 1 έδρα και η Κίνηση Πρωτοβουλίας Ιατρικής επίσης 1 έδρα.
Έτσι παραμένουν με ελαφρά αυξημένες τις δυνάμεις που τους στήριξαν και στην προηγούμενη θητεία τους τα μέλη της προηγούμενης ηγετικής ομάδας της Ομοσπονδίας. Έκπληξη ήταν η αύξηση των δυνάμεων της παράταξης ΑΣΚΕΥ της Ιατρικών Σχολών.
Ήδη συγκροτήθηκε η Εκτελεστική Γραμματεία και πρόεδρος θα είναι και πάλι ο καθηγητής του Ε.Μ.Πολυτεχνείου Νίκος Σταυρακάκης, Γενική Γραμματέας η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών Ευγενία Μπουρνόβα και αντιπρόεδρος ο καθηγητής της Ιατρικής Ευστ. Ευσταθόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.