Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

«Περιβαλλοντική Εκπαίδευση : από τη θεωρία στην πράξη»

«Πρόσκληση σε ημερίδα »
         Ο Σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών Βόνιτσας  &  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βόνιτσας «ΓΕΦΥΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ» με την αρωγή  της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας και του  7ου Γραφείου Π.Ε Αιτ/νιας και την επιστημονική εποπτεία του Προϊστάμενου Επιστημονικής και Παιδαγωγικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Ελλάδας και των Σχολικών Συμβούλων 9ης και 8ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής,  σας προσκαλούν στην 4η Επιστημονική Συνάντηση που διοργανώνουν  με θέμα:
«Περιβαλλοντική Εκπαίδευση : από τη θεωρία στην πράξη»,
που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 κι ώρα 8:10 π.μ στο Δημοτικό  Σχολείο Βόνιτσας.
   Εισηγητές  θα είναι οι:Ο κ. Απόστολος Κατσίκης,  Καθηγητής  του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ο κ. Τσιλίκας Θεόδωρος, Υπεύθυνος Προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Ν.Αιτωλοακαρνανίας
Συνάδερφοι που εκπόνησαν περιβαλλοντικά προγράμματα
   Συνάδερφοι ,για να εξασφαλίσουμε την παρουσία όλων στην ημερίδα μας ,μας δίνεται άδεια την ανωτέρω ημερομηνία από την Περιφερειακή Διεύθυνση ΠΕ Δυτ.Ελλάδας ,γεγονός που σημαίνει ότι η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική. Όποιος συνάδερφος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει στις παραπάνω εργασίες ,πρέπει να το δηλώσει εγκαίρως στον Διευθυντή του κι εκείνη την ημέρα να προσέλθει κανονικά στο σχολείο του για τα διδακτικά του καθήκοντα.Η έναρξη της ημερίδας κι οι εγγραφές θα είναι αυστηρά στις 8:10π.μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.