Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ - ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ-ΚΙΝΗΣΕΙΣ Δυτικής Αθήνας

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 13

Χαιρετίζουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες λαού που απήργησαν και διαδήλωσαν σήμερα σ' όλη τη χώρα, ανάμεσά τους και τις δεκάδες χιλιάδες των εκπαιδευτικών. Ειδικά στην Αθήνα -σε μια συγκλονιστική σε μέγεθος, παλμό και οργή διαδήλωση- το μεγαλύτερο σε μαζικότητα εκπαιδευτικό μπλόκ, που δέχθηκε πρώτο την απρόκλητη λυσαλέα αστυνομική βία και καταστολή, όχι μόνο δεν πτοήθηκε, αλλά παρά την επί τρίωρο συνεχή ρίψη δακρυγόνων και καπνογόνων, παρέμεινε μέχρι αργά το απόγευμα έξω από τη βουλή!
Η συνέχιση-κλιμάκωση των αγώνων μας είναι μονόδρομος! Ενάντια στις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων, ενάντια στην απόπειρα διάλυσης της δημόσιας εκπαίδευσης, ενάντια στις νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ που εξαθλιώνουν τη ζωή και το μέλλον μας. Αυτή η πολιτική μπορεί και πρέπει ν' ανατραπεί με τον παρατεταμένο συντονισμένο και ενωτικό πανεκπαιδευτικό και πανεργατικό μας αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σε ευπρεπές επίπεδο, όπως αρμόζει στο χώρο της εκπαίδευσης. Όλα τα σχόλια θα δημοσιεύονται αρκεί να μην θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός.